Kvalifikacije Gardnerju Kvalifikacije Gardnerju Moto2 Jerez - Kvalifikacije
01.05.2021 16:03 Matic Kovačič

Prvo štartno mesto in nov rekord steze za Avstralca v Jerezu.

Potem ko je rekord steze postavil že na tretjem prostem treningu, se Remy Gardner na kvalifikacijah ni ustavil in še dodatno popravil lasten rekord steze. Štoparico je ustavil pri 1:40.667 in letvico postavil dovolj visoko, da si je zagotovil prvi pole v letošnji sezoni. Fabio Di Giannantonio in Marco Bezzecchi sta si zagotovila drugo in tretje mesto in bosta tako jutrišnjo 23 krogov dolgo dirko začela iz štartne vrste.

Iz druge vrste se bodo v dirko pognali Raul Fernandez, ki je bil četrti, Sam Lowes, ki je do velike napake v zadnjem zavoju v svojem najhitrejšem krogu bil v boju za četrti zaporedni prvi položaj, in Xavi Vierge. Tretjo vrsto so si zagotovili Augusto Fernandez, Joe Roberts in Ai Ogura, četrto pa Jake Dixon, Aron Canet ter Jorge Navarro.

Niccolo Bulega bo dirko začel iz pete vrste, potem ko je osvojil trinajsto štartno mesto, kar ga je uvrstilo pred Marcosa Ramireza in Boja Bendnesyderja, iz šeste vrste pa se bodo v dirko pognali Cameron Beaubier, Albert Arenas in Marcel Schrotter. 

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam